Σε ποιον δεν αρέσει το τυρί; Υπάρχουν τόσα πολλά είδη και γεύσεις ικανές να ικανοποιήσουν όλους τους ουρανίσκους. Αλλά, εάν τρως πολλά κομμάτια γκούντα την ημέρα, προς το βράδυ αρχίζουν να σε τρώνε οι τύψεις. Όχι πια, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό British Journal of Nutrition και επιβεβαιώνει πως η κατανάλωση τυριού κάνει πράγματι καλό στην καρδιά σου. Οι ερευνητές του Κρατικού Πανεπιστημίου Penn αποφάσισαν να μελετήσουν την επίδραση που έχει το τυρί στο καρδιαγγειακό μας σύστημα. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής αποκάλυψαν ότι τα γαλακτοκομικά -για την ακρίβεια αυτά που υπάρχουν στο τυρί-έχουν μία θετική επίδραση στην καρδιά σου, αφού οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά του γάλακτος βοηθούν στην αύξηση της ροής του αίματος στο σώμα.