Πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις πιο γρήγορα τη μυϊκή σου μάζα;

Το σνακ που θα κάνει την αλλαγή στην διατροφή σου.

Ένα υγιές, σφιχτό και καλογυμνασμένο σώμα δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο, ειδικά όταν έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις μια ολοκληρωμένη fitness ρουτίνα, που θα συνδυάζει την τακτική άσκηση με την ισορροπημένη διατροφή. Η απώλεια λίπους αλλά και η αύξηση μυικής μάζας είναι οι δύο πρωταρχικοί στόχοι για τους οποίους πρέπει να αγωνιστείς, προκειμένου να αποκτήσεις την ιδανική για εσένα σιλουέτα. Για την εκπλήρωση αυτών δεν αρκεί μόνο η γυμναστική ή η αποφυγή παχυντικών τροφών, αλλά μερικές βασικές αλλαγές ή/και προσθήκες στο διατροφικό σου πρόγραμμα.

Σίγουρα μια διατροφή ειδικά σχεδιασμένη για την άμεση κάλυψη αυτών των αναγκών θα ήταν αρκετά βοηθητική έως σωτήρια. Και τι πρέπει να περιλαμβάνει η εν λόγω διατροφή; Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί οι διατροφικές μας συνήθειες δεν θα πρέπει να περιορίζονται σε τρόφιμα που απλώς θα καλύπτουν με θρεπτικά συστατικά τον οργανισμό μας, αλλά θα τον ενισχύουν ολοκληρωτικά, προστατεύοντας τον από εξωτερικές απειλές και χρόνιες παθήσεις. Την ιδιότητα αυτή φέρουν τα λειτουργικά τρόφιμα, τα οποία δημιουργούνται από 100% φυσικές πρώτες ύλες και στοχεύουν στην βελτίωση της μεταβολικής διαδικασίας. Χωρίς καμία αλλαγή στην όψη, την γεύση ή την οσμή, τα τρόφιμα αυτά έχουν συνδεθεί με ένα ευρύ φάσμα ωφελειών, καλύπτοντας την συνολική ευεξία σώματος και πνεύματος.

Πως θα αυξήσεις γρηγορότερα την μυϊκή μάζα του σώματος σου;

Η ανάγκη δημιουργίας πρώτων υλών και τροφίμων, τα οποία θα μπορούν να εκπληρώσουν επιτυχώς αλλά και άμεσα τον παραπάνω στόχο, οδήγησαν στην ανάπτυξη των λειτουργικών τροφίμων Ι-Μ-Ο-Ν. Η εταιρία και το brand Ι-Μ-Ο-Ν, τα αρχικά του οποίου προέρχονται από την ακροστιχίδα "IS MADE OF NATURE" και παραπέμπει στην αρχαιοελληνική λέξη "Ημών", ανήκει στον τομέα της Μοριακής Βιοτεχνολογίας και της Διατροφής. Μέσα από την εικοσιπενταετή πείρα της, η εταιρία επιμελήθηκε και πιστοποίησε μια σειρά από προϊόντα διατροφής με μοναδικές ιδιότητες και λειτουργίες.

Τα βιολειτουργικά τρόφιμα Ι-Μ-Ο-Ν είναι, λοιπόν, λειτουργικά τρόφιμα, με φυσικά συστατικά και με τη μέγιστη διατροφική αξία, που δρουν άμεσα στην κυτταρική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Ουσιαστικά θρέφουν σε βάθος το ίδιο το κύτταρο, το ενισχύουν και το προστατεύουν από την οξείδωση και τις φθορές ενώ ταυτόχρονα επαναφέρουν την φυσιολογική λειτουργία του. Και πως σχετίζονται όλες αυτές οι "επιστημονικές" πληροφορίες με τον αρχικό σου στόχο για αύξηση μυϊκής μάζας; Εσωκλείουν ουσιαστικά ολόκληρη την φιλοσοφία του brand σε ένα μόνο σνακ: μια πρωτεϊνική μπάρα ιδανική για να γεμίσει ενέργεια τον οργανισμό σου πριν την προπόνηση, ώστε και να θρέψει σε βάθος τους καταπονημένους μύες μετά από αυτή.

Οι πρωτεϊνικές μπάρες Ι-Μ-Ο-Ν διατίθενται σε τέσσερις γευστικούς συνδυασμούς (σοκολάτα – πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα – φράουλα, φουντούκι και φυστικοβούτυρο) και έπειτα από κλινικές δοκιμές έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν ως εξής:

  • Μια μπάρα Ι-Μ-Ο-Ν 1 ώρα πριν την προπόνηση έχει την ικανότητα να γεμίσει τις αποθήκες γλυκογόνου και τη δεξαμενή αμινοξέων, χωρίς αιχμές γλυκόζης στο αίμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αυξάνοντας ταυτόχρονα την αντοχή και μειώνοντας την παραγωγή γαλακτικού οξέος.
  • Μια μπάρα Ι-Μ-Ο-Ν 30 λεπτά μετά την προπόνηση ξαναγεμίζει τα επίπεδα γλυκογόνου, ενώ μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο της φλεγμονής.
  • Μια μπάρα Ι-Μ-Ο-Ν ως σνακ περιέχει εξαιρετικής ποιότητας πρωτεΐνες, υδατάνθρακες αργής καύσης με τον χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη 5,18. Ιδανικό για ρύθμιση της γλυκόζης του αίματος 2-3 ώρες μετά το γεύμα ή κατά τη διάρκεια των γευμάτων, σε κάθε είδους απορρύθμιση της γλυκόζης του αίματος.

Η σωστή μεταχείριση του μεταβολισμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις τροφές που επιλέγουμε για να θρέψουμε τους μύες μας πριν ή μετά την άσκηση. Όταν οι μύες είναι καταπονημένοι από την γυμναστική ή απλώς χρειάζονται ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στην εκτέλεση της καθιερωμένης προπόνησης, είναι απαραίτητο να τρέφονται με υψηλής διατροφικής αξίας τροφές. Οι πρωτεϊνικές μπάρες Ι-Μ-Ο-Ν είναι το ιδανικό σνακ για την πραγματική φροντίδα των μυών, αφού συμβάλλουν στην αύξηση της μάζας τους και στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.