Κλαίρη Δημοπούλου: Πώς έχασε τα 10 κιλά που πήρε στην καραντίνα;

Η make up artist μοιράζεται την εμπειρία της μέσα από ένα video στο Youtube κανάλι της.

Παρόλο που η "σκοτεινή" εποχή της καραντίνας ξεμακραίνει όλο και περισσότερο από το παρόν, οι συνέπειες του υποχρεωτικού εγκλεισμού στο σπίτι, λόγω της ραγδαίας έξαρσης της νόσου του κορονοϊού, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους σωματικά και ψυχικά. Η παραμονή στο σπίτι μας απομάκρυνε από υγιείς συνήθειες, όπως αυτή των τακτικών προπονήσεων στο γυμναστήριο, ενώ μας ώθησε στην αδράνεια, την καθιστική ζωή καθώς και την – αλόγιστη κάποιες φορές – κατανάλωση junk food ή συνεχόμενων τσιμπολογημάτων, απλώς και μόνο για να περάσει κάπως η ώρα. Το αποτέλεσμα είναι λίγο – πολύ γνωστό σε αρκετούς από εμάς: η καραντίνα έφυγε και τα περιττά κιλά έμειναν.

Την εμπειρία της για το πώς κατάφερε να ξεφορτωθεί τα 10 κιλά που πήρε κατά την διάρκεια την καραντίνας μοιράστηκε στο κανάλι της στο YouTube, η Ελληνίδα make up artist και YouTuber, Κλαίρη Δημοπούλου. Η καλλιτέχνης στο παρακάτω βίντεο μιλάει για τις διατροφικές συνήθειες που έμαθε να ακολουθεί με την καθοδήγηση της διατροφολόγου της, τα γεύματα που πρόσθεσε στην καθημερινότητά της, αλλά την "αλλαγή" που υπέστησαν οι γευστικοί κάλυκες της, αναζητώντας με το πέρασμα του χρόνου πιο φρέσκες επιλογές. Το μεγαλύτερο, ωστόσο, μάθημα που έλαβε από την διαδικασία απώλειας βάρους είναι ότι έμαθε να προστατεύει το σώμα και τον οργανισμό της, επιλέγοντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά καθώς και τους ουσιαστικά ωφέλιμους συνδυασμούς αυτών.

Η προετοιμασία γευμάτων, η επαρκής κατανάλωση νερού, η αίσθηση ευεξίας που ακολουθούσε την κατανάλωση φαγητού, όπως και η συνειδητοποίηση της πραγματικής πείνας την βοήθησαν να φτάσει στο επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα, αποφεύγοντας σύμφωνα με τα λεγόμενά της την θερμιδική μέτρηση, τον αποκλεισμό ομάδων τροφών ή γευμάτων, την απόρριψη και μέτρηση γλυκών και ο διαχωρισμός των φρούτων και λαχανικών ανάλογα με τις θερμίδες που αποδίδουν. Αυτά και άλλα πολλά αποκαλύπτει η Κλαίρη Δημοπούλου στο παρακάτω βίντεο:

Διάβασε επίσης: Η "μυστική συνταγή" της Ελένης Πετρουλάκη για άμεση απώλεια βάρους και λίπους