Πόριτζ βρόμης με γεύση μόκα που θυμίζει καφέ! Φτιάχνουμε overnight oats

Αυτό το πρωινό είναι ο ιδανικός συνδυασμός καφέ και σοκολάτας για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη μέρα μας.

Το καλύτερο, αυτό το πρωινό μπορείς να το ετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ!

Υλικά

  • 1 φλ. νιφάδες βρόμης
  • 1 φλ. άγλυκο γάλα αμυγδάλου
  • 1/2 φλ. καφέ φίλτρου
  • 1 κ.σ. σκόνη κακάο
  • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμνου

Εκτέλεση για τη βρόμη μόκα

Βάλε τη βρόμη σε ένα βάζο ή πλαστικό δοχείο με καπάκι. Πρόσθεσε το γάλα, τον καφέ, το κακάο και το γλυκαντικό σου. Κλείσε καλά το βάζο και ανακίνησέ το για να αναμιχθούν τα υλικά. Βάλε το βάζο στο ψυγείο και άφησέ το να παγώσει όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 8 ώρες. Όταν παγώσει, η βρόμη θα έχει μαλακώσει και θα έχει απορροφήσει τα περισσότερα υγρά. Σέρβιρε και απόλαυσε!