Δοκιμάσαμε αυτό το κέικ με φουντούκια, καφέ και σοκολάτα και ενθουσιαστήκαμε

Αυτό το λαχταριστό κέικ έχει τέλεια γεύση και από εδώ και πέρα θα το προτιμάμε κάθε απόγευμα για τον καφέ μας.

Υλικά:

για το παντεσπάνι

4 αυγά

125 γρ. ζάχαρη άχνη

100 γρ. αλεύρι

35 γρ. φουντούκια σε σκόνη

λίγο βούτυρο

για την κρέμα

250 γρ. μασκαρπόνε

250 ml κρέμα γάλακτος πολύ κρύα

10 κ.σ. δυνατό καφέ φίλτρου σε θερμοκρασία περιβάλλοντος

για το γλασάρισμα

100 γρ. μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα

100 ml κρέμα γάλακτος

50 γρ. ζάχαρη

50 γρ. φουντούκια ολόκληρα

Διάβασε τη συνέχεια στο elle.gr