Φρεσκοψημένα scones αμυγδάλου για το πιο απολαυστικό πρωινό

Το σαββατοκύριακό μας θέλουμε να έχει υπέροχη γεύση, γι' αυτό και θα το ξεκινήσουμε με αυτό το υπέροχο επιδόρπιο.

Scones με καρότο και αμύγδαλο

Για 8 scones

Ετοιμάζετε την ζύμη από την προηγούμενη και την βάζετε στο ψυγείο. Το πρωί θα απολαύσετε φρεκοψημμένα scones που θα είναι έτοιμα σε 10 λεπτά!

200 γρ. αλεύρι σίτου

200 γρ. αλεύρι σίκαλης

2 κ.γ. μαγειρική σόδα

1/2 κ.γ. αλάτι

50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος

200 ml γάλα

400 γρ. τριμμένο καρότο

100 γρ. ψιλοκομμένα αμύγδαλο

Δες την εκτέλεση στο elle.gr