Σπιτικές φρυγανιές με chia και λιναρόσπορο χωρίς γλουτένη από τη διατροφολόγο

Φτιάξε φρυγανιές chia με λιναρόσπορο σύμφωνα με την κετογονική δίαιτα.

Για 16 φρυγανιές

Υλικά

  • 1 φλ. κοπανισμένος ξανθός λιναρόσπορος
  • 1/4 φλ. σπόροι chia
  • 1/8 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
  • 1 φλ. νερό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Φτιάξε ψωμί λιναρόσπορου χωρίς αλεύρι με τη συνταγή της διατροφολόγου

Εκτέλεση

Προθέρμανε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μπολ ρίξε τα στερεά υλικά, ανακάτεψέ τα, πρόσθεσε το νερό και ανακάτεψε ξανά. Άφησε για 10 λεπτά τη ζύμη να σταθεί για να σφίξει. Άπλωσε ομοιόμορφα τη ζύμη σε ένα ορθογώνιο ταψί στρωμένο με λαδόκολλα την οποία έχεις λαδώσει καλά. Χάραξε με ένα κοφτερό μαχαίρι τη ζύμη σε 16 κομμάτια και ψήσε για 30-35 λεπτά.