Η συνταγή του weekend: Ριζότο φούρνου με μανιτάρια και σπανάκι

Ένα πιάτο που θα σε ζεστάνει τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν πέσει, που θα ετοιμάσεις σε ελάχιστο χρόνο και που σίγουρα θα εντυπωσιάσει όποιον το δοκιμάσει.

Υλικά:

300γρ. μανιτάρια της αρεσκείας σας

2 σκελίδες σκόρδο

90γρ. σπανάκι

300γρ. ρύζι αρμπόριο

150ml ξηρό λευκό κρασί

40γρ. βούτυρο

60γρ. παρμεζάνα τριμμένη

1 λίτρο ζωμό λαχανικών ή πουλερικών

1 κ.σ. ελαιόλαδο

φρέσκο μαύρο πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο elle.gr