Κανελόνια με μελιτζάνα: Η κλασική ιταλική συνταγή με vegetarian twist

Μπορεί η συνταγή να είναι χορτοφαγική αλλά πίστεψέ μας, δεν υστερεί καθόλου σε γεύση.

χρόνος προετοιμασίας 50′

για 2 άτομα

Υλικά:

2 μελιτζάνες

2 κ.σ. ελαιόλαδο + λίγο έξτρα

200 γραμμ. φρέσκο σπανάκι, καλά πλυμένο

25 γραμμ. παρμεζάνα τριμμένη

100 γραμμ. τυρί ρικότα

1/2 λεμόνι και το ξύσμα του

15 γραμμ. φρέσκο μαιντανό

500 γραμμ. πελτέ

αλάτι

πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο elle.gr