Μπρόκολο με ρύζι και σάλτσα κάρυ για το πιο γευστικό δείπνο της εβδομάδας

Συνδύαζουμε το δροσερό μπρόκολο με την σος κάρυ δίνοντας αέρα Ανατολής στο πιάτο μας με τον πιο γευστικό και vegan τρόπο.

Υλικά:

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 καρότα, κομμένα σε κομματάκαι 1 εκατοστού

3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες

3 cm φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο και τριμμένο

1 κ.σ. ελαφρύ κάρυ σε σκόνη

1 κ.σ. garam masala σε σκόνη

1/2 κ.σ. κουρκουμά

1 κ.σ. αλεύρι

400 ml ζωμό λαχανικών

2 κ.σ. σόγια σος

350 γρ. μπρόκολο

100 γρ. τριμμένη φρυγανιά

3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Καστανό ρύζι για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο elle.gr