Πώς κόβω το κρεμμύδι: δεν είναι επιστήμη αλλά με τα δάκρυα να τρέχουν στα μάτια, χρειάζεσαι μια τεχνική που θα σου εξασφαλίσει σωστή και γρήγορη κοπή του κρεμμυδιού.
Τα τοματίνια: Αν μπεις στη διαδικασία να κόψεις ένα ένα τα μικρά τοματίνια, θα χάσεις χρόνο και ίσως κάποιο δάχτυλο. Δοκίμασε την τεχνική του πιάτου που βρήκαμε στο pinterest.
To αβοκάντο: «ξέρουμε το στρίβω, χτυπάω το κουκούτσι, πέφτει βγάζω με κουτάλι τη σάρκα». Εδώ έχουμε μια αντίθετη τεχνική καθαρίσματος του αβοκάντο με απλό ξεφλούδισμα της φλούδας.
Το μάνγκο: αποτελούσε πάντα κρυφό μπέλα αλλά τώρα το μάνγκο καθαρίζεται πανεύκολα στην άκρη ενός ποτηριού.
Τα λάιμ: τόσο το λεμόνι, όσο και το λάιμ απαιτούν την κατάλληλη τεχνική στο κόψιμο. Δες πως θα τα καταφέρεις σαν επαγγελματίας σεφ και απόλαυσε τα καλοκαιρινά σου μοχίτο.
Το μανταρίνι: θέλεις τα γλυκά φετάκια του να πέφτουν ωραία μέσα στο στόμα σου χωρίς ζουμιά; Ναι μπορείς να τα καταφέρεις.
Το ρόδι: το ρόδι λερώνει και μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να απολαύσεις τα όμορφα σποράκια του. Εμείς σου έχουμε λύση.
Η αγκινάρα: πάντα μας παίδευε, όχι πια!
Τελευταίο το καρπούζι που δεν χρειάζεται να λερώνεσαι για να το απολαύσεις.