Σαλάτα με παντζάρι, φέτα και ρόκα με πολλά καλά λιπαρά και πρωτεΐνη από το διαιτολόγο Μάνο Δημητρούλη

Θες να βάλεις σαλάτες στη διατροφή σου; Ο σεφ-διατροφολόγος μας δίνει τις καλύτερες συνταγές

Σαλάτα με παντζάρι-φέτα- ρόκα

Υλικά

• 3 βολβοί παντζαριού βρασμένοι και κομμένοι σε τετραγωνάκια

• 1 φλ. ρόκα

• 50 γρ. φέτα light

• 10 γρ. καρύδια

Βινεγκρέτ

• Χυμός από 1/2 πορτοκάλι ή ροζ γκρέιπφρουτ

• 1 κ.σ. χυμός λεμονιού

• 1 κ.γ. μέλι

Διατροφικές πληροφορίες ανά σαλάτα: 259 θερμίδες, 27 γρ. υδατάνθρακες, 13,3 γρ. πρωτεΐνη, 11,8 γρ. λιπαρά, 4,2 γρ. κορεσμένα λιπαρά, 4 γρ. φυτικές ίνες