Πώς θα φτιάξεις γκουακαμόλε σε 3 αναπάντεχους συνδυασμούς

Το παγκοσμίως γνωστό Μεξικάνικο ντιπ σερβιρισμένο με τρεις παραλλαγές έκπληξη.

Έχεις τολμήσει ποτέ να "πειράξεις" αυτό το αγαπημένο dip; Η food blogger Jeanine Donofrio, συγγραφέας του The Love & Lemons Cookbook, προτείνει καλοκαιρινές παραλλαγές. Ξεκίνα με τρία αβοκάντο, το χυμό ενός λάιμ και χοντρό θαλασσινό αλάτι και μετά πρόσθεσε σε κάθε μπολάκι έναν από τους παρακάτω θρεπτικούς και αρωματικούς συνδυασμούς:  

Φράουλα και βασιλικός:

  • 1/2 φλ. φράουλες σε κύβους,
  • 1/4 φλ. ψιλοκομμένος βασιλικός,
  • 1/4 φλ. θρυμματισμένο τυρί cotija (ή παρμεζάνα)

Ψητή πιπεριά

  • Μία πράσινη πιπεριά, ψημένη και κομμένη σε κύβους,
  • 1/3 φλ. σπυριά καλαμποκιού βραστά ή ψητά
  • 1/4 φλ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο

Καρπούζι

  • 1/2 φλ. μικρούς κύβους καρπούζι,
  • 1/4 φλ. θρυμματισμένη φέτα,
  • μία πιπεριά χαλαπένιο σε κύβους