Τρουφάκια Pops από το Στέλιο Παρλιάρο

Τρουφάκια Pops: μια σοκολατένια συνταγή από το μάγο της ζαχαροπλαστικής Στέλιο Παρλιάρο. Δοκίμασέ την κι εσύ!

Τρουφάκια Pops


Υλικά

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

3 κ.σ. κακάο (30 γραμμ.)

1 κ.σ. βούτυρο

τρούφα σοκολάτας για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Σε μικρή κατσαρόλα ρίξε το γάλα, το κακάο και το βούτυρο και βάλ' το στη φωτιά. Ανακάτευε συνεχώς για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δέσει το μείγμα και να ξεκολλάει απ' τον πάτο. Άδειασε το μείγμα σε μπολ και άφησέ το να κρυώσει και να σφίξει λιγάκι.


Πλάσε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στην τρούφα. Τέλος, βάλε ένα καλαμάκι για σουβλάκια σε κάθε μπαλάκι και βάλ' τα στο ψυγείο.