Το δοκίμασε πρόσφατα: Αυτό το είδος γυμναστικής είναι η νέα fitness εμμονή της Ιωάννας Μαλέσκου

"Είναι εντυπωσιακό πόσα οφέλη έχει αυτή η μορφή άσκησης για σώμα και πνεύμα".

Ήρθε από την Κρήτη και τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στο τηλεοπτικό τοπίο και, συγκεκριμένα, στο ψυχαγωγικό του κομμάτι. Η Ιωάννα Μαλέσκου, ως τηλεοπτική παρουσιάστρια, δε θα μπορούσε να μην αποτελεί μια εντυπωσιακή παρουσία. Για να διατηρεί την άψογη εμφάνισή της ακολουθεί ένα άκρως υγιεινό πρόγραμμα διατροφής το οποίο συνδυάζει πάντα με άσκηση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η εντατική προπόνηση που τη διατηρεί σε απόλυτη φόρμα

"Γυμνάζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα γιατί θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Για μένα είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο, αυστηρή διατροφή κάνω μόνο το καλοκαίρι, όπου τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό", έχει αναφέρει στο παρελθόν για τον τρόπο ζωής της και τις fitness συνήθειές της. 

Τώρα, η πανέμορφη παρουσιάστρια απέκτησε μια νέα fitness εμμονή, την οποία μάλιστα, πριν λίγες ώρες, μοιράστηκε στο Instagram με τους διαδικτυακούς φίλους της και δεν είναι άλλη από το pilates. Μάλιστα, στην ανάρτησή της αποκαλύπτει πως παλιότερα αμφισβητούσε τη συγκεκριμένη μορφή άσκησης, όσον αφορά στην αποτελεσματικότητά της, όμως πλέον αναθεωρεί και, μάλιστα, δηλώνει φανατική οπαδός! 

"Πρόσφατα δοκίμασα και αγάπησα το Pilates. Μοιάζει τόσο εύκολο, τόσο χαλαρό.. (Μη με κοιτάτε που στις περισσότερες φωτός χαμογελάω, είναι που με αιφνιδιάζει η δασκάλα μου και προσπαθώ να δείξω cool. Είμαι όμως πραγματικά χαρούμενη! Είναι εντυπωσιακό πόσα οφέλη έχει αυτή η μορφή άσκησης για σώμα και πνεύμα. Θυμάμαι μάλιστα παλαιότερα, που αγαπούσα την πιο σκληρή γυμναστική με βάρη, ότι σαν να το αμφισβητούσα (μέσα μου) για το αν "δουλεύει". Είχα την αίσθηση ότι το Pilates είναι για ανθρώπους που λίγο… βαριούνται. Φοβερό; Τώρα που ξέρω, λέω "δε βαριέσαι" … μικρή ήσουν, πίστευες λάθος. Είναι αυτό που λένε, μια δοκιμή θα σε πείσει. Και η μια δοκιμή, έγιναν δυο και τρεις. Και έπεται συνέχεια.
Σπουδαίο πράγμα να δημιουργείς χώρο και να δίνεις χρόνο σε νέες εμπειρίες. Σου αλλάζουν όχι μόνο τη διάθεση, σού αλλάζουν (ίσως) και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.
Βρείτε hobby να σας γεμίζουν και βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας! Είναι το πιο φυσικό αγχολυτικό!",
ανέφερε μέσα από το Instagram post της. 

 

Tags