Ευγενία Σαμαρά: Φωτογραφίζεται για το Shape Φεβρουαρίου

Η διάσημη ηθοποιός είναι το cover girl μας και ποζάρει στον φακό μαζί με τα αγαπημένα της gadgets.

Εάν παρακολουθείς τη σειρά Σασμός στον Alpha, έχεις σίγουρα ξεχωρίσει την Ευγενία Σαμαρά στον ρόλο της δυναμικής Στέλλας Καμαριωτάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός, τον μήνα αυτό, γίνεται το cover girl του περιοδικού μας και μέσα από τη συνέντευξη που μάς παραχωρεί μαθαίνουμε για εκείνη νέες πληροφορίες και πτυχές του χαρακτήρα της, ενώ παράλληλα φωτογραφίζεται μαζί με τα αγαπημένα της gadgets αποκαλύπτοντάς μας ποια είναι αυτά. 

Μέσα από μια σταθερή και ανοδική πορεία στον χώρο, η Ευγενία Σαμαρά έχει αρχίσει να βρίσκει τη θέση που της αξίζει. Ωστόσο, αν θα μπορούσε κανείς να ξεχωρίσει κάτι από εκείνη, είναι αναμφίβολα το χαμόγελό της. Δεν είναι μόνο φωτογενές και όμορφο, φαίνεται σαν να βγαίνει από μέσα της και αντικατοπτρίζει την εσωτερική της λάμψη και ευγένεια. Αναμφίβολα, σε αυτό παίζει ρόλο η θετική ενέργεια που έχει σαν άνθρωπος. 

"Επειδή πιστεύω πολύ στην ενέργεια, δε θα ήθελα να στέλνω τη σκέψη και την ενέργειά μου σε μια κατεύθυνση που μπορεί σήμερα να το επιθυμώ και αύριο να έχω αλλάξει γνώμη. Τα τελευταία χρόνια αυτό που επιδιώκω είναι να ζω συνειδητά στο εδώ και τώρα, να μη στενοχωριέμαι για πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και δεν μπορώ να τα αλλάξω, να μην αγχώνομαι για κάτι που θα συμβεί, αν συμβεί, στο μέλλον και που δεν το ξέρω. Φυσικά, υπάρχουν στο μυαλό μου πράγματα και όνειρα, αλλά χωρίς να "κλειδώνω" κάπου και χωρίς να ζω περιμένοντας να συμβεί κάτι. Ζω στο τώρα, είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ευτυχισμένη, λίγο go with the flow, η ζωή ξέρει καλύτερα πώς να σ’ τα φέρει απ’ ό,τι εσύ", δηλώνει η ίδια στο Shape και την Ελένη Δασκαλάκη. 

Και συνεχίζει: "Έχουμε την τάση, η δυτική κοινωνία και γενικότερα ο κόσμος, να κινούμαστε με βάση αυτά που θέλουμε να συμβεί ή να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα αντί να ζούμε το τώρα, που είναι και το μόνο πραγματικό!".

Αυτό το "τώρα", αυτό το πραγματικό, αυτή τη στιγμή που συμβαίνει και δε θα υπάρξει ξανά, η Ευγενία απαθανατίζει με ένα από τα αγαπημένα της Samsung gadjets, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G

 

Το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G διπλώνει, χωρώντας ακόμα και μέσα στην τσέπη σου.

Το παραπάνω smartphone (το οποίο, μάλιστα, αναδείχθηκε ως μία από τις καλύτερες εφευρέσεις του 2021 από το περιοδικό TIME) συνδυάζεται ιδανικά με το Samsung Galaxy Watch4.

Η ηθοποιός ποζάρει για το Shape Φεβρουαρίου φορώντας ένα από τα αγαπημένα της gadgets, το Samsung Galaxy Watch4

"Φροντίζω τον εαυτό μου και με ενδιαφέρει πιο πολύ το κομμάτι της υγείας μου. Πέρα από το γεγονός ότι το σώμα μου είναι εργαλείο της δουλειάς μου, μου αρέσει να αισθάνομαι ότι είναι υγιές, λειτουργικό, ότι δε θα τραυματιστώ σε ένα παραπάτημα. Και όντως το κομμάτι της ευεξίας λειτουργεί, η άσκηση με κάνει να νιώθω καλύτερα. Μέχρι εκεί. Αντίστοιχα, προσέχω τη διατροφή μου, θέλω να είμαι υγιής. Δε θέλω, ας πούμε, να τρώω τοξίνες, γιατί μετά το σώμα μου δεν έχει τη σωστή βενζίνη για να λειτουργήσει σωστά. Όχι όμως ότι, αν πάρω 5 κιλά, θα γίνει κάτι κακό. Έχει συμβεί στη ζωή μου, αν δω ότι αυτό δε με βοηθά και δεν είμαι λειτουργική, θα προσέξω λίγο και θα τα χάσω. Δεν έχω κάνει ποτέ αυστηρή διατροφή, αυστηρή δίαιτα, δεν έχω κάποια παραπάνω εμμονή πέρα απ’ το να είμαι λειτουργική και υγιής", μάς αναφέρει η ίδια. 

Βρες ολόκληρη της συνέντευξη της Ευγενίας Σαμαρά στο Shape Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί.