Πώς να φτιάχνεις τις αφέλειές σου εύκολα κάθε πρωί

Χωρίς κόπο και μέσα σε 10᾽.

Αν έχεις αφέλειες οποιουδήποτε είδους σίγουρα θα σε απασχολεί συχνά το γεγονός πώς να τις χτενίζεις / στιλιζάρεις για να είναι πάντα περιποιημένες. Γιατί ως γνωστόν, όσο βολικές και κολακευτικές και να είναι, θέλουν ένα καλό styling για να "κάτσουν", ιδίως αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Δες επίσης: 3 σούπερ ιδέες για εύκολα χτενίσματα στις γιορτές

Αν ψάχνεις έναν εύκολο τρόπο να το κάνεις γρήγορα κάθε πρωί, συνέχισε να διαβάζεις.

Editor's tip #1: Το κόλπο είναι να χρησιμοποιείς μια στρογγυλή βούρτσα καθώς στεγνώνεις τις αφέλειες με το πιστολάκι αλλά και να τις ψεκάζεις με ένα σπρέι κρατήματος πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία του styling. Ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν αμέσως μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα επίσης βοηθάει έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί η τρίχα από την υψηλή θερμότητα του σεσουάρ.

Editor's TIP #2: Απόφυγε την ισιωτική καθώς, εκτός του ότι καίει την τρίχα, αφήνει ένα φλατ αποτέλεσμα στα μαλλιά χωρίς όγκο και κίνηση. Προτίμησε το σεσουάρ και κράτησέ το σε μια ασφαλή απόσταση για να μην καίει της τρίχα.

Editor's tip #3: Ένα κόλπο για να στιλιζάρεις σωστά τις αφέλειες είναι να στρέφεις τον αέρα του σεσουάρ προς την κατεύθυνση που θες να πάρουν οι αφέλειες - σημαντικό τιπ αν πρόκειται για curtain bangs, καθώς λογικά θα θες να πάρουν δεξιά και αριστερή φορά, πλαισιώνοντας το πρόσωπό σου.

Δες επίσης: Μήπως το 2021 σε έκανε να γεράσεις πιο γρήγορα;

Δες και το παρακάτω βίντεο: