3 σούπερ ιδέες για εύκολα χτενίσματα στις γιορτές

Είναι όσο glam πρέπει και μπορείς να τα κάνεις μέσα σε 10᾽.

hair iStock

Οι γιορτές επιτέλους έφτασαν και οι έξοδοι δίνουν και παίρνουν, με σένα να προσπαθείς να τα προλάβεις όλα. Εάν μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο, θες να είσαι πάντα περιποιημένη, έχουμε την τέλεια ιδέα τουλάχιστον για τα χτενίσματά σου.

Δες επίσης: Ένα έξυπνο χτένισμα για να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου

Για υπέροχα μαλλιά λοιπόν κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα κι αν αποφασίσεις να βγεις τελευταία στιγμή από το σπίτι, δες στο παρακάτω βίντεο τρία πανεύκολα χτενίσματα που έχουν το απαραίτητο glamorous touch για τις γιορτές.

Τα χτενίσματα:

#1. Αφού ισιώσεις ή κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου (ανάλογα τη διάθεση και τα γούστα σου), πλέξε δύο λεπτά κοτσιδάκια σε κάθε μεριά στο κέντρο του κεφαλιού. Έπειτα ένωσέ τα δημιουργώντας ένα στεφανάκι στην κορυφή που θα μοιάζει με περίτεχνη κορδέλα-στέκα.

#2. Αν πάλι θες να μαζέψεις τα μαλλιά σου, πιάσε τα σε έναν χαμηλό κότσο αφού αφήσεις ελεύθερες και κρεπάρεις τις μπροστινές τούφες που θα πλαισιώνουν το πρόσωπό σου (κατά προτίμηση να είναι μπούκλες για καλύτερη κίνηση). Στερέωσε τον κότσο με πολλά sparkly τσιμπιδάκια ή ένα όμορφο scrunchie. 

#3. Η τρίτη επιλογή είναι να κάνεις ένα όμορφο half-up χτένισμα, αφού τιθασεύσεις με τη βοήθεια ενός αφρού το φριζάρισμα στην κορυφή του κεφαλιού. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και στερέωσέ τα με έναν μεγάλο βελούδινο φιόγκο στο χρώμα της επιλογής σου.

Δες επίσης: Μήπως το 2021 σε έκανε να γεράσεις πιο γρήγορα;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i