Οι πιο ευφάνταστες (και ερωτεύσιμες) ιδεές μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Και ναι, το ροζ, το κόκκινο και τα γλυκά παστέλ θα γίνουν τα αγαπημένα μας και φέτος.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πιο κοντά από ποτέ και τα περιποιημένα άκρα είναι πάντα must, είτε είσαι μόνη είτε όχι. Είτε αποφασίσεις να περάσεις μόνη σου την ημέρα, είτε με τις φίλες είτε με τον σύντροφό σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως όλες μας, θες όμορφα νύχια που αποπνέουν αισθησιασμό, θηλυκότητα και ρομαντισμό.

Δες επίσης: Χείλη για φίλημα: Το εύκολο DIY lip scrub για τα πιο λεία, βελούδινα χείλη στο κρύο

Αν δεν έχεις κλείσει ακόμα ραντεβού στο αγαπημένο σου nail salon, καιρός να βιαστείς. Αλλά ακόμα κι αν δεν προλάβεις τελικά να επισκεφτείς κάποια επαγγελματία για το μανικιούρ σου, μπορείς εύκολα να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου σε κάποιο από τα πιο ερωτεύσιμα χρώματα της γιορτής αυτής. 

Πάντως, η 14η Φεβρουαρίου ενδείκνυται για να δοκιμάσεις παστέλ, ροζ, κόκκινα χρώματα όχι μόνο στα νύχια αλλά και στο μακιγιάζ σου. Όσον αφορά στα νύχια πάντως, κάναμε την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε τα πιο cute σχέδια και χρώματα που θα μπορούσες να ζητήσεις. Κοινός παρονομαστής; Οι μικροσκοπικές καρδούλες αλλά και το ροζ γκλίτερ που θα δεις να επικρατούν στα περισσότερα nail art σχέδια, αλλά και τα γλυκά παστέλ που μονοπωλούν, όπως πάντα, το ενδιαφέρον μας.

Δες επίσης: Το Νο. 1 λάθος στο μακιγιάζ που σε κάνει να δείχνεις πιο κουρασμένη (και μεγαλύτερη)

Τα χρώματα και τα σχέδια που θα σε βάλουν αμέσως στο κλίμα: