Αυτό είναι το πιο δημοφιλές και κολακευτικό κούρεμα του φετινού καλοκαιριού - και όχι μόνο

Και δείχνει κολακευτικό σε όλες τις ηλικίες.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι σύνηθες να μας απασχολούν θέματα όπως ποια κουρέματα θα επικρατήσουν το καλοκαίρι και πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας σε κάθε περίσταση, ώστε να αναδείξουμε τον πιο όμορφο εαυτό μας. Το καλοκαίρι του 2023 πάντως, το κούρεμα που έχει ήδη επικρατήσει είναι τα curve bangs, μια παραλλαγή των πλαινών αφελειών.

Οι αφέλειες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν τα μαλλιά, χωρίς στην ουσία να έχει γίνει κάποια τεράστια αλλαγή σε μήκος, χρώμα ή στιλ κουρέματος. Γι' αυτό εξάλλου αποτελούν την ιδανική λύση για όσες γυναίκες θέλουν να ανανεώσουν το κούρεμα ή τα μαλλιά τους γενικά, αλλά διστάζουν να αποχωριστούν μήκος ή να κάνουν κάτι πιο δραστικό, όπως βαφή ή ανταύγειες. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που επιλέγονται από τις περισσότερες γυναίκες τελευταία ενώ κι εμείς τις λατρεύουμε ιδιαίτερα.

Δες επίσης: Καλεσμένη σε γάμο: Οι πιο κομψές (και εύκολες) hairstyling ιδέες για να είσαι η πιο καλοχτενισμένη της βραδιάς

Μέχρι πρότινος όλες μιλούσαμε για τις curtain bangs, η νέα τάση ωστόσο φαίνεται να είναι οι curve bangs, μια εναλλακτική τους που έχει όμως ένα πιο σύγχρονο twist. Πρόκειται για μακριές, πλαϊνές αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο δεξιά κι αριστερά, όπως ακριβώς και οι curtain bangs. Κι ενώ θα βρεις κανείς πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο κουρεμάτων, οι curve bangs είναι ελάχιστα πιο μακριές και διαφέρουν ως προς το styling. Για την ακρίβεια, δεν είναι ίσιες (όπως συμβαίνει συνήθως με τις curtain bangs) αλλά έχουν μια ελαφριά καμπύλη προς τα μέσα, ένα σέξι σπάσιμο που είναι και αυτό που κάνει τη διαφορά. Επιπλέον, το μήκος τους φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού και μπορεί να φτάνει και τον λαιμό. 

Η ευκολία με τις curve bangs είναι ότι μπορείς να τις στιλιζάρεις πανεύκολα, απλά και μόνο με ένα σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το κάθε πότε θα τις κόβεις μιας και όσο πιο μακριές τόσο το καλύτερο. Σκέψου μάλιστα πόσο ωραίες δείχνουν με τα διάφορα χτενίσματα!

Δες επίσης: French Girl makeup: To makeup trend που κάνει όλες τις γυναίκες να δείχνουν (πολύ) νεότερες

Δες παρακάτω μερικές εικόνες που θα σε πείσουν: