Η Jennifer Aniston έτρωγε την ίδια σαλάτα για 10 χρόνια (και είναι αυτή!)

Μια νέα version της "Jennifer Aniston salad" έγινε viral στα social media, γεμίζοντας θρεπτικά συστατικά τα κυρίως γεύματα των θαυμαστών της σταρ.

Ας το παραδεχτούμε: Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο φαγητό που ποτέ δε βαριόμαστε να τρώμε ξανά και ξανά. Κάποιοι λατρεύουν την πίτσα, άλλοι πάλι τα ζυμαρικά, ενώ είναι και εκείνοι που απολαμβάνουν περισσότερο από οτιδήποτε να τρώνε ριζότο με θαλασσινά. Την ιδιαίτερη αυτή αδυναμία φαίνεται πως είχε και η Jennifer Aniston, η οποία για δέκα ολόκληρα χρόνια έτρωγε καθημερινά μια "τέλεια σαλάτα", όπως συνήθιζε η ίδια να την αποκαλεί.

Η διατροφική αυτή συνήθεια της star, έγινε γνωστή από την αγαπημένη φίλη και συμπρωταγωνίστρια της στα "Φιλαράκια", Courteney Cox, σε μια παλιότερη συνέντευξή της στους LA Times. Το 2010, η Cox είχε αναφέρει πως στη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένες αμερικανικής σειράς, εκείνη μαζί με την Aniston καθώς και την Lisa Kurdow έτρωγαν το ίδιο μεσημεριανό κάθε μέρα: μια σαλάτα Cobb με δημιουργικές προσθήκες. "Δεν ήταν κανονική σαλάτα Cobb, ήταν μία Cobb που πείραζε η Jennifer, προσθέτοντας φέτες γαλοπούλας και ρεβίθια και δεν ξέρω τι άλλο. Έχει τον τρόπο της με το φαγητό, κάτι που βοηθάει πολύ. Γιατί, αν είναι να τρως την ίδια σαλάτα κάθε μέρα για 10 χρόνια, πρέπει να είναι καλή, σωστά;" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έπειτα από μερικά χρόνια, η 53χρονη Aniston αποκαλύψει πως συνεχίζει να απολαμβάνει μια καλή σαλάτα, ωστόσο πλέον έχει διαφοροποιήσει αρκετά την συνταγή. Η νέα εκδοχή της "τέλειας σαλάτας" της ηθοποιού, κάνει τώρα τον γύρο των social media όχι μόνο γιατί περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες από το πλιγούρι, φολικό οξύ και σίδηρο από τα ρεβίθια, αλλά και λόγω της εύκολης και γρήγορης παρασκευής της.

Για την "τέλεια σαλάτα" της Jennifer Aniston θα χρειαστείς:

Υλικά:

3,5 φλιτζάνια μαγειρεμένο πλιγούρι σιτάρι (έκανα 1 φλιτζάνι άψητο)

2-3 μικρά αγγούρια ψιλοκομμένα

1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

1/2 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο

1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι

1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης

2 φλιτζάνια ρεβίθια (μαγειρεμένα)

Χυμό από 1 λεμόνι

1/4 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Αλάτι - πιπέρι

1/2 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα

Εκτέλεση: Αφού βράσεις το πλιγούρι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ψιλόκοψέ όλα τα υλικά. Στράγγισε καλά το πλιγούρι και τοποθέτησε το σε ένα μπολ. Πρόσθεσε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τρίψε την φέτα από πάνω. Ανακάτεψε και απόλαυσε.