Προσέχω το σώμα μου, γυμνάζομαι και καταναλώνω μόνο κρέας υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς ορμόνες από τους Ευβιότοπους

Κάνοντας την έρευνά μου, επέλεξα το υψηλής διατροφικής αξίας κρέας από τους Ευβιότοπους, για να ξέρω τι τρώω.

Είμαστε αυτό που τρώμε. Τρώγοντας υγιεινά και θρεπτικά επηρεάζουμε θετικά την ποιότητα της ζωής μας, τη διάθεση μας, την εμφάνιση μας αλλά και την ενέργεια μας.

Μετά τη χαλάρωση των καλοκαιρινών διακοπών, όλοι προσέχουμε το σώμα μας βάζοντας τη γυμναστική στη ζωή μας, είτε σε κάποιο γυμναστήριο είτε στη φύση.

Όμως η γυμναστική από μόνη της δεν είναι αρκετή, καθώς η διατροφή μας είναι αυτή που θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στην καθημερινότητά μας και θα μας βοηθήσει να είμαστε υγιείς.

Υιοθετώντας μια καλά ισορροπημένη διατροφή λαμβάνουμε τις θερμίδες και τα θρεπτικά συστατικά που έχουμε ανάγκη για να τροφοδοτήσουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της τακτικής άσκησης.

Επιλέγοντας ένα υγιεινό πρωινό, ενδιάμεσα σνακ και προγραμματισμένα γεύματα με υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας.

Εγώ επέλεξα να καταναλώνω ποιοτικό κρέας, υψηλής διατροφικής αξίας κρέας από τους Ευβιότοπους, το οποίο προέρχεται από ζώα υγιή, που εκτρέφονται με 100% βιολογικές τροφές, μεγαλώνουν με ήπιους ρυθμούς και κινούνται σε άνετους χώρους, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της βιολογικής κτηνοτροφίας.

Δες τη συνέχεια στο thetoc.gr