Η περίοδος της νηστείας έχει ξεκινήσει και αν ψάχνεις για γλυκό που να είναι vegan σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τον σιμιγδαλένιο χαλβά του Γιώργου Τσούλη. Αρωματισμένος με πορτοκάλι και με την απολαυστική πινελιά της λιωμένης σοκολάτας να τον απογειώνει.
Υλικά:
- 380 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 250 ml ηλιέλαιο
- Ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια
- 2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
- 100 γρ. κράνμπερις
- 50 γρ. φιλέ αμυγδάλου
- 1 lt νερό
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
Δες περισσότερα στο missbloom.gr