Γευστική και κρεμώδης σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου - Η παραδοσιακή συνταγή

Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και ο μπακαλιάρος με την παραδοσιακή σκορδαλιά, φυσικά θα έχουν την τιμητική τους στο τραπέζι.

Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και ο μπακαλιάρος με την παραδοσιακή σκορδαλιά, φυσικά θα έχουν την τιμητική τους στο τραπέζι.

Η παραδοσιακή σκορδαλιά συνδυάζει την έντονη γεύση του σκόρδου με την κρεμώδη υφή της πατάτας ή του ψωμιού.

Παρακάτω δείτε μία συνταγή για πανεύκολη, πολύ γευστική και βελούδινη σκορδαλιά.

Συνταγή για παραδοσιακή σκορδαλιά

Δες περισσότερα στο thetoc.gr