Το καλύτερο μιλφέιγ έτοιμο μέσα σε 10 λεπτά. Ετοιμάσου για την πιο αφράτη και γευστική κρέμα. Μια συνταγή από τον Πέτρο Συρίγο.
Υλικά
- 3 πακέτα γαλέτα (cream crackers)
- 1200 ml γάλα
- 200 γρ ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 40 γρ αλεύρι
- 40 γρ κόρν φλάουρ
- 6 κρόκοι αυγών
- 70 γρ βούτυρο παγωμένο
- 600 ml κρέμα γάλακτος
- 35% 3 κτς ζάχαρη άχνη
Για το γαρνίρισμα
- Γαλέτα τριμμένη (cream crackers)
- Ζάχαρη άχνη.
Δες περισσότερα στο thetoc.gr