Καρπουζόπιτα χωρίς ζάχαρη - Παραδοσιακή κυκλαδίτικη συνταγή που θα λατρέψετε

Πίτα χωρίς ζάχαρη με αλεύρι βρώμης αντί για κανονικό αλεύρι. Σε 5’ έτοιμη η καρπουζόπιτα και ροδοψήνεται μέχρι να κάνει κρούστα ολόγυρα.

Πίτα χωρίς ζάχαρη με αλεύρι βρώμης αντί για κανονικό αλεύρι. Σε 5’ έτοιμη η καρπουζόπιτα και ροδοψήνεται μέχρι να κάνει κρούστα ολόγυρα. Συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Υλικά

  • 1 kg καρπούζι ψίχα (σάρκα καρπουζιού)
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 250 gr αλεύρι βρώμης ή άλλο αλεύρι
  • 100 gr ελαιόλαδο
  • 50 gr σουσάμι

Δες περισσότερα στο thetoc.gr