Τι να μαγειρέψω σήμερα; Η ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας που πρέπει να δοκιμάσεις

Η εύκολη συνταγή για ελληνική καρμπονάρα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Είναι αναμφίβολα ένα πιάτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές. Η αυθεντική συνταγή της ιταλικής καρμπονάρας γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους φιλόδοξους σεφ ερασιτέχνες και μη με αρκετούς να μιλούν για το αν μπαίνει τελικά κρέμα γάλακτος ή κρόκος αυγού.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο, μας δίνει μια διαφορετική, άκρως γευστική συνταγή για την ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας με λουκάνικο και ντομάτα.

Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για ελληνική καρμπονάρα

Υλικά:

  • 500 γρ. παπαρδέλες
  • 4 τεμάχια χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 σκελ. σκόρδο σπασμένη
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 2 φλ. ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 3 κρόκους αυγού
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Τυρί τριμμένο

Δες περισσότερα στο missbloom.gr