Οι κεφτέδες είναι αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων και είναι ιδανικό για κάθε εποχή.
Συνδυάζεται με πουρέ τον χειμώνα αλλά και με πατάτες τηγανητές ή χόρτα το καλοκαίρι.
Εμείς βρήκαμε μια συνταγή για να φτιάξεις ζουμερούς κεφτέδες πολύ εύκολα και χωρίς κόπο. Μπορείς να τους τηγανίσεις εύκολα πλάθοντάς τους σε διαφορετικό σχήμα από αυτό που έχεις συνηθίσει!
Ζουμεροί μοσχαρίσιοι κεφτέδες
Υλικά
- 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (μπορεί να αντικατασταθεί με κιμά χοιρινό ή κοτόπουλο)
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοκομμένο σκόρδο
- 1 αυγό
- 1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
- 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
- ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ή σκόνη ζωμού βοδινού ή κοτόπουλου
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, για τηγάνισμα
Δες περισσότερα στο themamagers.gr