Υγιεινά μουστοκούλουρα με χουρμάδες για τα παιδιά (και όχι μόνο)

Ένα θρεπτικό κουλουράκι και μια καλή επιλογή για τα ενδιάμεσα σνακ της ημέρας.

Τα παρακάτω μουστοκούλουρα τα φτιάχνουμε με πετιμέζι και χουρμάδες και όχι με μούστο. Είναι ένα θρεπτικό κουλουράκι και μια καλή επιλογή για τα ενδιάμεσα σνακ των παιδιών – αλλά και για τα δικά σας!

Μουστοκούλουρα με χουρμάδες

Υλικά

1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ – ή όσο πάρει (όχι παραπάνω από 1 ½ κιλό)

1 ½ φλ. πετιμέζι

½ φλ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. σόδα

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

½ φλ. χουρμάδες

½ φλ χυμό πορτοκαλιού

ξύσμα από πορτοκάλι

1. κ.σ. κανέλα Κεϋλάνης

½ κ.γ. γαρύφαλλο

σουσάμι για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)

200 γρ. σταφίδες (προαιρετικά)

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο themamagers.gr