Τα παρακάτω μουστοκούλουρα τα φτιάχνουμε με πετιμέζι και χουρμάδες και όχι με μούστο. Είναι ένα θρεπτικό κουλουράκι και μια καλή επιλογή για τα ενδιάμεσα σνακ των παιδιών – αλλά και για τα δικά σας!
Μουστοκούλουρα με χουρμάδες
Υλικά
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ – ή όσο πάρει (όχι παραπάνω από 1 ½ κιλό)
1 ½ φλ. πετιμέζι
½ φλ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ φλ. χουρμάδες
½ φλ χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από πορτοκάλι
1. κ.σ. κανέλα Κεϋλάνης
½ κ.γ. γαρύφαλλο
σουσάμι για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)
200 γρ. σταφίδες (προαιρετικά)