Πώς θα φτιάξεις σπιτικά δημητριακά σοκολάτας, όπως η διαιτολόγος Δέσποινα Μαρσέλου

Σπιτικά δημητριακά με σοκολάτα και μέλι!

Για να φτιάξεις σπιτικά δημητριακά με σοκολάτα, δοκίμασε τη συνταγή που μας δίνει η διατροφολόγος Δέσποινα Μαρσέλου. Σε ένα μπολ βάλε:

  • 1 κ.σ. λάδι καρύδας,
  • 5 κ.σ. δημητριακά ρυζιού,
  • 1.κ.σ. κακάο,
  • 1 κ.γ. μέλι και
  • λίγη κανέλα

Ανακάτεψε τα όλα τα υλικά μαζί με τα χέρια σου. Ψήσ’ τα σε λαμαρίνα καλυμμένη με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στους 160°C για περίπου 20 λεπτά και είναι έτοιμα! Συντηρούνται φρέσκα για περίπου 2 εβδομάδες σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.