Σαλάτα με Καρπούζι, Αγγούρι και Φέτα με Θυμάρι
Μερίδες: 4 Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: Καθόλου
Υλικά
1 φλιτζ. καθαρισμένο αγγούρι σε κύβους, χωρίς φλούδα 3 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους, χωρίς τα κουκούτσια 1/2 φλιτζ. φέτα σε κύβους 1 κ.γ. φύλλα θυμαριού φρέσκου 1 κ.σ. μπαλσάμικο 1/4 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο φρέσκα φύλλα βασιλικού, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε μέτριο μπολ, ανακάτεψε απαλά το αγγούρι, το καρπούζι, τη φέτα, το θυμάρι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.
- Γαρνίρισε με τα φύλλα του βασιλικού, αν τα χρησιμοποιήσεις, και σέρβιρε.
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 87 θερμίδες, 4 γραμμ. λιπαρά (3 γραμμ. κορεσμένα), 12 γραμμ. υδατάνθρακες, 3 γραμμ. πρωτεΐνες, 1 γραμμ. φυτικές ίνες, 360 mg νάτριο
Μερικές ακόμα συνταγές με καρπούζι:
Συνταγές με καρπούζι: 5 ιδέες που μπορείς να απολαύσεις μόνο τώρα
Αλμυρά σνακ με καρπούζι: Οι πιο ωραίες ιδέες από το Instagram
Σαλάτα με καρπούζι, ντοματίνια και φέτα Πιατέλα με πεπόνι, καρπούζι και ελιές Καλαμών