Λατρεύεις τις μαρέγκες αλλά θέλεις μια light και vegan εναλλακτική; Η Κλειώ Δημητριάδου ετοιμάζει στο λογαριασμό της στο Instagram μια συνταγή που θα σε ενθουσιάσει και που συνδυάζεται υπέροχα με φυστικοβούτυρο.
Το εκπληκτικό είναι πως τρως ρεβύθια χωρίς να το καταλαβαίνεις μέσα σε ένα γλυκό.
Υλικά:
- Το ζουμί απο ένα φλιτζάνι ρεβύθια (περίπου 100 γραμμάρια)
- 50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
- Προαιρετικά βανίλια
- Φυστικοβούτυρο ή ταχίνι ή όποιο άλειμμα προτιμάς
Θα λάβεις περίπου 15 θερμίδες το καθένα ενώ τρώγωνται και σκέτα σαν σνακ.