Τα μακαρόν αλλιώς! Φτιάξε vegan μαρέγκες με ρεβύθια όπως η Κλειώ Δημητριάδου

Να πώς θα φτιάξεις μακαρόν με βασικό υλικό τα ρεβύθια!

Λατρεύεις τις μαρέγκες αλλά θέλεις μια light και vegan εναλλακτική; Η Κλειώ Δημητριάδου ετοιμάζει στο λογαριασμό της στο Instagram μια συνταγή που θα σε ενθουσιάσει και που συνδυάζεται υπέροχα με φυστικοβούτυρο.

Το εκπληκτικό είναι πως τρως ρεβύθια χωρίς να το καταλαβαίνεις μέσα σε ένα γλυκό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι να τρώω έξω για να μην παχαίνω εκτός σπιτιού; Η διαιτολόγος Κλειώ Δημητριάδου προτείνει τις καλύτερες επιλογές!

Υλικά:

  • Το ζουμί απο ένα φλιτζάνι ρεβύθια (περίπου 100 γραμμάρια)
  • 50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
  • Προαιρετικά βανίλια
  • Φυστικοβούτυρο ή ταχίνι ή όποιο άλειμμα προτιμάς

Θα λάβεις περίπου 15 θερμίδες το καθένα ενώ τρώγωνται και σκέτα σαν σνακ.

Δες και τα stories με την εκτέλεση

Ευχαριστούμε την Κλειώ Δημητριάδου, Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Χαροκοπείου πανεπιστημίου, Msc στη συμβουλευτική ψυχολογία, Life Coaching Καποδιστριακό πανεπιστήμιο (ΚΕΚ)  www.coachmydiet.wordpress.com