Στο πλαίσιο του 2ου SHAPE FOOD WORKSHOP, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Διατροφής, η Διευθύντρια του SHAPE, Μυρτώ Μήτσιου, μιλά με τη διατροφολόγο Κλειώ Χούπη για το πώς οι σούπες μπορούν να γίνουν το μέσο για μια καλύτερη και πιο θρεπτική διατροφή.
Όσα μάθαμε στο 2ο SHAPE Food Workshop από τη διατροφολόγο Κλειώ Χούπη.
Στο πλαίσιο του 2ου SHAPE FOOD WORKSHOP, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Διατροφής, η Διευθύντρια του SHAPE, Μυρτώ Μήτσιου, μιλά με τη διατροφολόγο Κλειώ Χούπη για το πώς οι σούπες μπορούν να γίνουν το μέσο για μια καλύτερη και πιο θρεπτική διατροφή.