Renee Zellweger: Το μυστικό για τα απόλυτα καλλίγραμμα πόδια της

Η εντυπωσιακά καλογυμνασμένη ηθοποιός ξέρει από τονισμένες γάμπες και μηρούς.

Οι περισσότερες σταρ του Hollywood φροντίζουν για την εικόνα της σιλουέτας τους, διατηρώντας την πολλές φορές ακέραιη και νεανική στο πέρασα των χρόνων. Υπάρχουν όμως και οι διάσημες κυρίες που ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω για την καλογυμνασμένη φιγούρα τους, με σήμα κατατεθέν ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος τους. Για παράδειγμα, η Renee Zellweger σίγουρα θα κέρδιζε το βραβείο "τα πιο καλλίγραμμα πόδια" εάν υπήρχε αντίστοιχος διαγωνισμός. Για ευνόητους λόγους όμως ευτυχώς δεν υπάρχει, ωστόσο, εμείς θα συμφωνούσαμε απόλυτα με την επιλογή αυτή.

Η χολιγουντιανή σταρ, με τον δυναμικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτήρα της, δεν χάνει ευκαιρία να αφήνει τα πόδια της γυμνά με τις ενδυματολογικές επιλογές της, επιτρέποντας στο κοινό να θαυμάσει ελεύθερα. Είναι, άλλωστε, το δυνατό της σημείο και κάτι που δεν κρύβεται είναι η σκληρή προσπάθεια που έχει καταβάλει μέχρι το επιθυμείτο αποτέλεσμα. Έτσι τουλάχιστον θεωρούσαμε στο παρελθόν, πριν κάνει λόγο για τις προπονήσεις που ακολουθεί και την βοηθούν να διατηρεί νεανική και υγιή την σιλουέτα της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστά η 53χρονη ηθοποιός στους "The Sunday Times Style" η γυμναστική που απολαμβάνει περισσότερο και την έχει ωφελήσει αληθινά στην εικόνα των ποδιών της είναι η πεζοπορία. Παρά το γεγονός ότι περιμέναμε κάτι πιο δυναμικό και "αυστηρό", το μυστικό της Zellweger δεν κρύβει πίσω του τίποτα περισσότερο από το περπάτημα, στο οποίο μπορούμε όλοι να έχουμε πρόσβαση στην καθημερινότητα μας. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως ακόμα και 20 λεπτά περπάτημα την ημέρα γυμνάζει άριστα μύες, αρθρώσεις και οστά, ενώ βοηθάει τον οργανισμό να παραμείνει υγιής.

Διάβασε επίσης: Natalie Portman: Πώς αύξησε άμεσα την μυϊκή της μάζα για την ταινία "Thor"