Υπέροχο δέρμα, άψογη υγεία, ενέργεια και αντοχή: Ποιο είναι το viral μυστικό των σύγχρονων γυναικών;

Το μυστικό που θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην πιο όμορφη (μέσα και έξω) εκδοχή του εαυτού σου.

Δεδομένης της αγάπης μου για την ομορφιά και τις πολλές ώρες που έχω περάσει διαβάζοντας σχετικά άρθρα ή βλέποντας beauty tutorials, η ερώτηση "τι μπορώ να κάνω για να έχω λαμπερή επιδερμίδα;" είναι μια από αυτές που μου τίθενται συχνά. 

Παρόλο που επικρατεί η άποψη πως η "τέλεια επιδερμίδα" απαιτεί ένα μεγάλο budget για εξειδικευμένα προϊόντα και ακριβές θεραπείες, όσα κατά βάση διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο, είναι πέρα για πέρα δωρεάν: Άφθονο νερό, ποιοτικός ύπνος, καλή διατροφή. Εν ολίγοις, όσα χρειαζόμαστε σε γενικές γραμμές για καλή υγεία, είναι αυτά που λειτουργούν ευεργετικά και για την επιδερμίδα. 

Απλά μαθηματικά:

Ομορφιά = Υγεία,

Υγεία = Ενέργεια + Αντοχή

Επειδή ωστόσο όλες αναζητάμε το κάτι παραπάνω, "αυτό το κάτι" που θα χαρίσει το πολυπόθητο glow up στην επιδερμίδα μας, έκανα μια περαιτέρω αναζήτηση και βρέθηκα να ακούω όλο και συχνότερα για τη σημασία των λιπαρών οξέων.

Μετά λύπης μου έμαθα ότι, παρόλο που το σώμα τα έχει μεγάλη ανάγκη, δεν μπορεί να τα παράξει μόνο του. Μετά χαράς όμως έμαθα κάτι ακόμη: Χάρη στο Udo’s Oil 3•6•9 Blend μπορώ να λάβω εύκολα και γρήγορα τα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFAs).

Και ναι, αυτό είναι το viral μυστικό των σύγχρονων γυναικών.

Το πολυβραβευμένο έλαιο Udo’s Oil 3•6•9 Blend είναι ένα μείγμα οργανικών, μη επεξεργασμένων ελαίων από φυτικές πηγές, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει την ιδανική αναλογία λιπαρών οξέων Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6.

Τα (U)do's και dont's της τέλειας επιδερμίδας και υγείας

Κάθε κάψουλα 1.000 mg παρέχει 433 mg Ωμέγα-3 και 200 mg Ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, ενώ περιέχει όλα τα καλά λιπαρά, χωρίς όμως εκείνα που πρέπει να αποφεύγουμε. 

Κατάλληλο για καθημερινή μακροχρόνια χρήση, μη επεξεργασμένο και πάντα φρέσκο, το Udo’s Oil 3•6•9 Blend παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% οργανικές, φυτικές πηγές αειφόρου γεωργίας και προέρχεται από φρέσκους, πιστοποιημένους σπόρους οργανικού λιναριού, ηλίανθου, σουσαμιού και νυχτολούλουδου καθώς και έλαια από καρύδα, ρύζι και πίτυρα. 

Λινάρι και Νυχτολούλουδο: Καλύτερα μαζί

Tο έλαιο λιναριού και το έλαιο νυχτολούλουδου λειτουργούν καλύτερα όταν τα παίρνουμε μαζί. Αυτό συμβαίνει επειδή το έλαιο λιναριού παρέχει το ω-3 ALA, ενώ το έλαιο νυχτολούλουδου παρέχει το ω-6 GLA-και το σώμα μας χρειάζεται τόσο ωμέγα-3 όσο και ω-6 για να λειτουργήσει. Έχει διαπιστωθεί ότι ο συνδυασμός GLA και ALA βοηθά στην υγιή απόκριση του οργανισμού στις φλεγμονές. Αυτά είναι καλά νέα για το δέρμα!

Είναι μη ΓΤΟ, 100% οργανικό και vegan, ενώ εκτός από το να με κάνει να δείχνω πιο όμορφη, με κάνει να νιώθω και πιο υγιής, δυνατή και δραστήρια, καθώς:

  • Δρα ευεργετικά ως προς τα επίπεδα της χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων και της πίεσης
  • Βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας 
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας, της ψωρίασης και του εκζέματος
  • Επιταχύνει την επούλωση των τραυμάτων
  • Ανακουφίζει από αρθριτικούς πόνους και φλεγμονές
  • Ενισχύει την καρδιαγγειακή και πνευματική υγεία

You do you: Το Udo’s Oil 3•6•9 Blend είναι ιδανικό για τις πνευματικά δραστήριες γυναίκες

Πέραν όμως από τα παραπάνω για τα οποία με είχαν προϊδεάσει και λίγο-πολύ περίμενα και η ίδια να δω σαν αποτέλεσμα ένταξης του Udo’s Oil 3•6•9 Blend στη ρουτίνα μου, αυτό που πραγματικά με εξέπληξε ευχάριστα και με έκανε να το αγαπήσω λίγο παραπάνω, είναι η θετική του επίδραση στην πνευματικής φύσης εργασία μου.

Η εποχή που οι γυναίκες υπήρχαν απλώς για να δείχνουν χαριτωμένες και όλη τους η αυταξία περιστρεφόταν γύρω από την ομορφιά, έχει ευτυχώς περάσει ανεπιστρεπτί. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, είμαστε πλέον τόσο δραστήριες, δημιουργικές και κοινωνικά ενεργές, όσο μας αξίζει. Γι' αυτό τον λόγο λοιπόν λάτρεψα το γεγονός ότι το εν λόγω συμπλήρωμα ενίσχυσε κατά πολύ την πνευματική μου απόδοση και συγκέντρωση, βοηθώντας με να είμαι πιο παραγωγική χωρίς να πίνω τον έναν καφέ μετά τον άλλον.

You do you: Το Udo’s Oil 3•6•9 Blend είναι ιδανικό και για τις σωματικά δραστήριες γυναίκες

Καθότι φέτος-παραδόξως- έμεινα πιστή στην απόφαση που πήρα το καλοκαίρι ότι "από Σεπτέμβρη θα γραφτώ γυμναστήριο" και, κυρίως, θα το τιμάω και με την παρουσία μου (γιατί την ετήσια συνδρομή μου την έκανα και άλλες χρονιές, την επίσκεψή μου όμως όχι), είδα και εκεί τα θετικά αποτελέσματα του Udo’s Oil 3•6•9 Blend. 

Συγκεκριμένα, μετά από καιρό τακτικής λήψης του, διαπίστωσα ότι βελτιώθηκε η δύναμη και η αντοχή μου, ενώ με βοήθησε με τη διαχείριση του βάρους στην post-διακοπών εποχή (ή αλλιώς στην post- θαλασσινών μεζέδων/παγωτών/coctails εποχή). Έτσι, ενισχύθηκε η αθλητική μου απόδοση και ικανότητα χωρίς επί της ουσίας να αλλάξω κάτι άλλο στον τρόπο ζωής μου.

*Extra bonus: Είναι απαλλαγμένο από τα προβλήματα που σχετίζονται με την κατανάλωση των ψαριών, ενώ καθίσταται πλούσιο σε λιγνάνες και άλλα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά που απαντώνται στη φύση όπως βιταμίνη Ε και καροτίνη.

**Extra bonus: Είναι κατάλληλο για κετογονική διατροφή.