Η Τσικνοπέμπτη είναι προ των πυλών και το κρέας θα... έχει την τιμητική του! Αυτή η συνταγή για λαχταριστά παϊδάκια είναι για όλους εσάς που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να ανάψετε φωτιά και να βάλετε κάρβουνα, στο σπίτι.
Δοκιμάστε αυτά τα τέλεια παϊδάκια στο τηγάνι ή τον φούρνο και... θα γλείφετε τα δάχτυλά σας.
Tips για τα καλύτερα παϊδάκια
Καθώς δεν θα ψήσετε τα παϊδάκια στα κάρβουνα, οι τεχνικές που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να προσφέρουν τραγανή κρούστα, αλλά και να διατηρήσουν το κρέας ζουμερό. Το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να περάσετε τα παϊδάκια στο τηγάνι, θωρακίζοντας τα υγρά του κρέατος και καραμελώνοντας την επιφάνειά τους και να τελειώσετε το πιάτο στο φούρνο.
Παράλληλα, είτε ψήνετε στα κάρβουνα, είτε όχι, μια μαρινάδα πάντα προσφέρει αρώματα και πιο τρυφερό κρέας, κάτι που θα απογειώσει το αποτέλεσμα της συνταγής. Συνήθως στο εξωτερικό, τα παϊδάκια μαρινάρονται με δενδρολίβανο, σκόρδο και ελαιόλαδο, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε θυμάρι ή ένα μείγμα μυρωδικών (θυμάρι, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, ρίγανη).
Δες περισσότερα στο thetoc.gr