Πρωτεϊνικό παγωτό σοκολάτας στο μπλέντερ - Με 4 μόνο υλικά

Χωρίς ζάχαρη για απόλαυση χωρίς όρια!

Αν έχεις αδυναμία στο παγωτό αλλά θέλεις να προσέχεις τη διατροφή σου, σου έχω τη λύση! Ποιος είπε ότι η απόλαυση και η υγιεινή δεν πάνε μαζί; Με αυτή τη super εύκολη συνταγή για πρωτεϊνικό παγωτό σοκολάτας, μπορείς να απολαμβάνεις κάτι δροσερό, σοκολατένιο και απολαυστικό χωρίς καθόλου ζάχαρη, χωρίς τύψεις και με… μόλις 4 υλικά.

Είναι ιδανικό για μετά την προπόνηση, σαν βραδινό γλυκάκι ή κάθε φορά που σε πιάνει μια λιγούρα για κάτι γλυκό αλλά δεν θέλεις να ξεφύγεις. Η υφή του είναι απίστευτα κρεμώδης, η γεύση του γεμάτη σοκολάτα, και το καλύτερο; Ετοιμάζεται σε λίγα λεπτά. Πάμε να δεις πώς θα το φτιάξεις!

Συνταγή για πρωτεϊνικό παγωτό σοκολάτας

Υλικά:

  • 2 κατεψυγμένες μπανάνες, κομμένες σε φέτες ή σε κομμάτια
  • ⅓ φλιτζάνι (30 γρ.) σκόνη πρωτεΐνης
  • ⅓ φλιτζάνι (80 γρ.) ελληνικό γιαούρτι, τουλάχιστον 5% λιπαρά
  • 1 κουταλιά της σούπας κακάο, προαιρετικά για γεύση σοκολάτας

Εκτέλεση:

1) Βάλε τις κατεψυγμένες μπανάνες, την πρωτεΐνη σε σκόνη και το γιαούρτι στο μπλέντερ ή στο μούλτι με μεγάλη ισχύ.

2) Χτύπα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει το μείγμα λείο και κρεμώδες. Θα σου πάρει περίπου 3 με 5 λεπτά.

3) Ρίξε το παγωμένο μείγμα σε μπολ και απόλαυσέ το αμέσως με τα αγαπημένα σου toppings. Ή, αν θέλεις, βάλε το σε ένα ταψάκι ή φόρμα με λαδόκολλα και φύλαξέ το στην κατάψυξη. Διατηρείται μέχρι και για 1 μήνα!

Διάβασε επίσης:

Παγωτό μπανάνα με μόλις 2 υλικά και χωρίς παγωτομηχανή

Το πιο λαχταριστό παγωτό με μόλις 5 υλικά - Υγιεινό και χαμηλό σε θερμίδες

Παγωτό με φουλ πρωτεΐνη: Η viral συνταγή με το all star υλικό του TikTok