Είναι τέλεια για το ταπεράκι που θα πάρεις στην παραλία αλλά και σαν συνοδευτικό στο τραπέζι! Και ό,τι περισσέψει γίνεται brunch για το επόμενο πρωί.
Tip 1: Αν δεν έχεις ταψάκι 25×25 εκ. μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι ταψί έχεις αλλά να έχεις κατά νου ότι αν το ταψί σου είναι πιο μεγάλο, η κολοκυθόπιτα θα σου βγει πιο λεπτή και συνεπώς θα χρειάζεται λιγότερο ψήσιμο.
Tip 2: Αν η φέτα που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε είναι αρκετά αλμυρή, μειώνουμε το αλάτι.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 3 μεγάλα κολοκυθάκια (περίπου 600 γρ.)
- 3 αυγά
- 1 λεμόνι (μόνο ξύσμα)
- 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 15 γρ. baking powder
- 250 γρ. φέτα
- 1 ματσάκι βασιλικό (ψιλοκομμένο)
- αλάτι πιπέρι
- 20 γρ. σουσάμι για πασπάλισμα ελαιόλαδο και αλεύρι για το ταψί
Δες περισσότερα στο themamagers.gr