#healthyvalentine: 2 γλυκές συνταγές με παντζάρι από το διαιτολόγο Μάνο Δημητρούλη

Το παντζάρι έχει υψηλή θρεπτική αξία και πολλές ευεργετικές επιδράσεις για το ανθρώπινο σώμα. Το ροζ του χρώμα είναι ιδανικό για την Ημέρα των Ερωτευμένων!

Ευχαριστούμε το Μάνο Δημητρούλη, κλινικό διαιτολόγο- διατροφολόγο Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Master αθλητικής διατροφής (www.dietstories.gr)

Προσθέτοντας έστω και μικρή ποσότητα παντζαριού οι τηγανίτες αποκτούν αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά όπως το μαγνήσιο, το κάλιο και η βιταμίνη C

Vegan τρούφες παντζαριού με καρύδα: Δες εδώ τη συνταγή

   

Τηγανίτες παντζαριού ολικής άλεσης: Δες εδώ τη συνταγή