Η Kendall Jenner αποκάλυψε τα δικά της χαλαρωτικά wellbeing tips

Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με τους followers της τις δραστηριότητες που την κάνουν να ηρεμεί.

Σου έχει συμβεί, ύστερα από αρκετή πίεση και δουλειά, όταν εν τέλει καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς και να αποσυμπιεστείς, να μην μπορείς να χαλαρώσεις; Είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που η ένταση έχει συσσωρευτεί, να μην σε αφήνει να ηρεμήσεις. Μήπως να δοκίμαζες τις συμβουλές της Kendall Jenner;

Το διάσημο μοντέλο έχει αναφερθεί στο παρελθόν στη μάχη που δίνει καθημερινά με το άγχος, όπως και για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, η Jenner μοιράστηκε με τους followers της τα πράγματα που την κάνουν να ηρεμεί και να είναι περισσότερο παρούσα, όταν προσπαθεί να χαλαρώσει. 

Πιο αναλυτικά, η κόρη των Kris και Caitlyn Jenner, έγραψε στους followers της πως απολαμβάνει να γυμνάζεται ή να κάνει βόλτες στη φύση. Σύμφωνα με έρευνες, τα φυτά και γενικότερα το φυσικό περιβάλλον συμβάλλουν θετικά στην ψυχολογία μας, πράγμα που η αδερφή της Kylie Jenner έχει βάλει σε εφαρμογή. Στη συνέχεια, έγραψε πως λατρεύει να περνάει χρόνο με τα ζώα-παιδιά της, όπως τα αποκαλεί, ενώ τη βοηθάει αρκετά και ο διαλογισμός με τη βοήθεια των ήχων από τα μπωλ της. Από την άλλη, το να κρατάει ημερολόγιο είναι ένας τρόπος να εκφράζει τα συναισθήματά της, ενώ το να οργανώνει τα πράγματα που έχει να κάνει σίγουρα τής παίρνει το άγχος, με το οποίο γνωρίζουμε πως παλεύει. 

"Βγες έξω, ξεκίνησε ένα καινούριο χόμπι, αγκάλιασε κάποιον που αγαπάς, διατήρησε το χαμόγελο στο πρόσωπό σου, φανταστικά πράγματα έρχονται σε σένα", ήταν η συμβουλή με την οποία έκλεισε το κείμενό της, προσπαθώντας να μεταδώσει τη θετική της ενέργεια και διάθεση στους followers της.

Δες την ανάρτησή της: