Το κλασικό γλυκό του καλοκαιριού με δροσερό ζελέ, αφράτη κρέμα και βάση από μπισκότα πτι-μπερ στην πιο εύκολη εκδοχή του γίνεται και με φρυγανιές βουτηγμένες σε χυμό!
Υλικά
Για τη βάση
- 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ [ή φρυγανιές]
- 1 φλιτζάνι χυμό ροδάκινο
Για την κρέμα
- 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου βανίλια
- 660 ml γάλα
- 250 ml. κρέμα γάλακτος + 3 κ.σ. ζάχαρη
Για το ζελέ
- 200 γρ. ζελέ με γεύση φράουλα
- 400 γρ. βαστό νερό
- 400γρ. κρύο νερό
- 150 γρ. φρέσκες φράουλες κομμένες σε κομμάτια.
Δες περισσότερα στο thetoc.gr