3 πράγματα που έχει πάντα στο ψυγείο της μία διατροφολόγος (ρωτήσαμε 10!)

Τι δε λείπει ποτέ από το ψυγείο μίας διατροφολόγου;

Πολλές θα θέλαμε να έχουμε μία inside ματιά στο ψυγείο μίας διατροφολόγου, ώστε να γνωρίζουμε (και πρακτικά) πώς τρέφεται καθημερινά μία expert της διατροφής και τι επιλογές κάνει από το super market/λαϊκή κ.λπ. Φαντάσου δε, όταν δεν μιλάμε μόνο για μία διατροφολόγο αλλά για 10 διαφορετικές ειδικούς. Ποια είναι, λοιπόν, τα 3 πράγματα που θα βρίσκεις πάντα στο ψυγείο τους; Ιδού τι μάθαμε.

3 πράγματα που δε λείπουν ποτέ από το ψυγείο μου:

Σοφία Κόντη @healthnutritionbalance

"Τρία είδη φρούτων, γιαούρτι 2%, ανθότυρο".

Ιωάννα Μανδηλάρη @threpsisnutrition

"Εποχιακά φρούτα, κάποιο τουρσί για προβιοτικά και… αβοκάντο φυσικά!"

Έφη Κολοβέρου @efi_koloverou_dietitian

"Γιαούρτι ή κεφίρ, μαύρη σοκολάτα, φρούτα".

Βάσω Βαγιώτα @dietitians_diary

"Αβοκάντο, αυγά, γιαούρτι".

Ζωή Σαμαρά @dieticious_sam

"Γάλα χωρίς λακτόζη, ντομάτες, γιαούρτι".

Δήμητρα Γλυνού @dimitra_glunou

"Γάλα αμυγδάλου, γιαούρτι, τυρί cottage".

Μαρία Μεντζέλου @maria.mentzelou

"Γάλα, γιαούρτι, φρούτα".

Βίρνα Σκουλίδη @dietlicious.gr

"Φρούτα εποχής, γάλα ή γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά, φρέσκα λαχανικά".

Αλεξάνδρα Κοντοδήμου @nutrition_home

"Γιαούρτι, λαχανικά, αυγά".

Θέκλα Γκιώνη @mynutriplan

"Φρούτα, λαχανικά, αυγά". Διάβασε επίσης: Τι να τρώω όταν βγαίνω έξω ή παίρνω delivery; Ρωτήσαμε 10 διαιτολόγους τι προτιμούν Διάβασε επίσης: Απογευματινή λιγούρα: Ρωτήσαμε 10 διαιτολόγους πώς την αντιμετωπίζουν