Κάτι νέο για το Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης

Σε νέες εντυπωσιακές συσκευασίες και με 2 ολοκαίνουριες γευστικές προτάσεις, κυκλοφορεί η σειρά Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης! 

RICE_HIGHRES_DELTIO_TYPOY

Ο Μπάρμπα Στάθης, ο ειδικός στα λαχανικά εδώ και μισό αιώνα, φέρνει στο πιάτο μας τα καλύτερα λαχανικά για τις πιο νόστιμες σπιτικές συνταγές.

Στις νέες, γεμάτες χρώμα συσκευασίες που υπόσχονται γευστική απόλαυση και ξεχωρίζουν στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ, ο Μπάρμπα Στάθης συνδύασε λαχανικά τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν και εκλεκτό ελληνικό ρύζι από τους ορυζώνες της Μακεδονίας σε 5 διαφορετικούς συνδυασμούς:

 Κάτι νέο για το Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης - εικόνα 1

-Ρύζι με καλαμπόκι, Ρύζι με μανιτάρια αλλά και Κίτρινο ρύζι Mexicana: τρεις γευστικοί συνδυασμοί που έχουν ήδη κατακτήσει τη θέση τους στο καθημερινό τραπέζι. Αναζητήστε τους στις νέες συσκευασίες!

-Ρύζι καστανό με ρεβίθια: ένας νέος, πρωτοποριακός συνδυασμός καστανού ρυζιού με ρεβίθια, σταφίδες και αρακά. Πηγή πρωτεϊνών, φωσφόρου και… θρεπτικής απόλαυσης!

- Ρύζι κίτρινο με πιπεριές και κουρκουμά: ακόμη μία νέα γευστική πρόταση που ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση της και το χρώμα που θα δώσει σε κάθε πιάτο!

Έτοιμο σε 15 μόλις λεπτά, το Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης αποτελεί την πιο πρακτική και γευστική επιλογή για ένα υγιεινό πλήρες γεύμα ή ένα εξαιρετικό συνοδευτικό.

Αναζήτησέ το σήμερα στις καταψύξεις των  σούπερ μάρκετ και γνώρισε ολόκληρη τη σειρά ακόμη καλύτερα και μέσα από το συναρπαστικό online game RICE Match!

Ένα παιχνίδι από τα βάθη της κατάψυξης! Κάνε τους σωστούς συνδυασμούς λαχανικών με το ρύζι, κέρδισε κάθε εβδομάδα Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης και πολλά ακόμη δώρα!

Ρύζι με λαχανικά από την ελληνική γη, με την υπογραφή που εμπιστεύεσαι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next