Εμμανουήλ Μπριλάκης

ορθοπαιδικός - χειρουργός, MSc.

BRILAKIS

Εμμανουήλ Μπριλάκης, ορθοπαιδικός χειρουργός – αθλητίατρος, διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναπληρωτής διευθυντής, Γ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Ο Δρ. Εμμανουήλ Μπριλάκης γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1976 στην Αθήνα. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Τραυματιολόγος με εξειδίκευση στην χειρουργική του ώμου, του γόνατος και τις αθλητικές κακώσεις.

Έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2003). Εξειδικεύτηκε (2014) στο Κέντρο Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Ώμου Αθηνών (πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο της ESSKA και του ISAKOS). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (ΜSc) στις Μεταβολικές Παθήσεις των Οστών (2010) και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2018. Εργάζεται στην Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» από το 2017, ενώ από το 2020 είναι Αναπληρωτής Διευθυντής της Κλινικής. Είναι ιδρυτής της ιατρικής εταιρείας Brilakis Orthopaedics και διατηρεί δύο ιδιωτικά ιατρεία, στο Παλαιό Φάληρο και στο Μαρούσι. Έχει εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια ως Υπεύθυνος Ιατρός αθλητικών ομάδων, με πιο σημαντικές τη γυναικεία ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού ΣΦΠ και του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Είναι μέλος του Συμβουλίου Σύνταξης του του περιοδικού JISAKOS της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Εταιρείας (ISAKOS). Διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι μέλος Εθνικών (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής  και Τραυματολογίας, Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία) και Διεθνών (ESSKA, ESA-ESSKA, ISAKOS, AAOS, AANA, SECEC/ESSSE) επιστημονικών εταιρειών και συλλόγων.

www.brilakisorthopaedics.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i