Γεώργιος Βουρλιωτάκης

Αγγειοχειρουργός MD, PhD

ΒΟΥΡΛΙΩΤΑΚΗΣ

Δρ Γεώργιος Βουρλιωτάκης MD, PhD, αγγειοχειρουργός. Απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μετεκπαίδευση στην Ολλανδία. Διαθέτει διδακτορικό και δημοσιεύει συχνά εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. aggeia.gr

Ο Δρ Γεώργιος Βουρλιωτάκης MD, PhD, είναι αγγειοχειρουργός, απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ολοκληρώσει την ειδικότητά του στην αγγειοχειρουργικής στο 401 ΓΣΝΑ και στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο. Η διδακτορική του διατριβή έγινε με θέμα «Συμβολή στη μελέτη της Ve-Cadherin (Vascular Endothelial Cadherin) στην αθηρωματική καρωτιδική πλάκα».

Ο Δρ Βουρλιωτάκης έχει μετεκπαιδευτεί στην ενδαγγειακή χειρουργική, την ελάχιστα επεμβατική ενδαγγειακή τεχνική αντιμετώπισης παρανεφρικών και θωρακοκοιλιακών ανευρυσμάτων με θυριδωτά ενδομοσχεύματα (Fenestrated – Branched) καθώς επίσης και στη νέα μέθοδο αναίμακτης αντιμετώπισης των κιρσών με Radio Frequency Ablation υπό τοπική αναισθησία.

Έχει εργαστεί ως Αναπληρωτής Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής κλινικής και Διευθυντής του τμήματος Ενδαγγειακής Χειρουργικής του 401 ΓΣΝΑ και Αναπληρωτής Διευθυντής του Αγγειοχειρουργικού τμήματος του 417 ΝΙΜΤΣ. Από τον Οκτώβριο 2017 είναι Διευθυντής τμήματος Ενδαγγειακής Χειρουργικής και Μοσχευμάτων του Mediterraneo Hospital.

Είναι μέλος των: Ιατρικός  Σύλλογος Αθηνών, Ελληνική  Αγγειοχειρουργική  Εταιρεία, Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία, Ιατρικός  Σύλλογος  Ολλανδίας, Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία

https://aggeia.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i