Ζήσης Μπουκουβάλας

Ζήσης Μπουκουβάλας, M.D. Ph.D, Πλαστικός χειρούργος, Διδάκτορας Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

BOUKOUVALAS

Ζήσης Μπουκουβάλας, M.D. Ph.D, Πλαστικός χειρούργος, Διδάκτορας Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διευθυντής κλινικής Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής νοσκομείου «Metropolitan». www.drboukouvalas.gr

Διευθύνων σύμβουλος και Επιστημονικός Διευθυντής των κέντρων Πλαστικής, Επανορθωτικής Χειρουργικής & Laser «ANAΓΕΝΝΗΣΗ».

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Πλαστική Χειρουργική στην Μεγάλη Βρετανία. Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με διατριβή στην «Αναστόμωση μικρών αγγείων με την χρήση μικροχειρουργικών οργάνων». Το 1997 ιδρύει την  Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής και εφαρμογών Laser ‘ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ’.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην Γενική Ιατρική και στην Πλαστική Χειρουργική, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Πλαστική Χειρουργική, της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), του General Medical Council G. Britain, της British Microsurgical Society, της International Plastic Reconstructine Aesthetic Surgery Society (I.P.R.A.S.) και του European Board of Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery Society (E.B.O.P.R.A.S.),

www.drboukouvalas.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

FITNESS Πεμ, 15 Απρ 2021

Ο Δημήτρης Μώρος εντοπίζει τα 7 λάθη στην άσκηση που κάνουν οι γυναίκες

Ο κορυφαίος trainer Δημήτρης Μώρος αποκαλύπτει τα fitness faux pas που βλέπει να κάνουν οι γυναίκες κάθε μέρα και γιατί πρέπει να τα αποφεύγεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i