Ποια κομμάτια δεν θα αγόραζε ποτέ μία fashion expert στις εκπτώσεις

Τα dos και don'ts που χρειάζεται να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου.

fashion istock

Ακριβώς μετά το τέλος των γιορτών έρχεται μία περίοδος που προκαλεί ενθουσιασμό σε κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα. Ο λόγος για τις χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Οι εκπτώσεις είναι ιδανική ευκαιρία για να ανανεώσεις το στιλ σου, αλλά και για να επενδύσεις στα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητα. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις, υπάρχουν κάποια πολύ χρήσιμα tips που χρειάζεται να γνωρίζεις, ώστε να κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές.

ΝΑΙ στα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Ένα ζευγάρι μπότες, ένα παλτό, ένα τζιν παντελόνι στη γραμμή που ταιριάζει τέλεια στη σιλουέτα του. Δημιούργησε μία λίστα με όλα τα κομμάτια που λείπουν από τη συλλογή σου και επικεντρώσου σε αυτά, ώστε να τα αποκτήσεις με πιο budget friendly τιμές.

ΟΧΙ στα κομμάτια άλλων εποχών

Αυτό σημαίνει πως στις χειμερινές εκπτώσεις, θα πρέπει να επικεντρωθείς στα χειμερινά ρούχα και αξεσουάρ. Ακόμα κι αν δεις ένα μπικίνι με φοβερή έκπτωση, οι fashion experts προτείνουν να το αγνοήσεις και να στρέψεις την προσοχή σου στα ρούχα που θα χρειαστείς τη δεδομένη στιγμή.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i