Τα πιο συχνά στιλιστικά λάθη που υποβαθμίζουν ένα σύνολο

Τα πιο συχνά στιλιστικά λάθη και πως μπορείς να τα διορθώσεις.

woman istock

Συχνά, όσον αφορά στο στιλ μας και πως θα καταφέρουμε να το αναβαθμίσουμε, οι περισσότερες γυναίκες κάνουμε focus στις συμβουλές μόδας που ακολουθούν οι πιο κομψές fashionistas, αλλά και στα έξυπνα hacks που τους βοηθούν να κάνουν μία εμφάνιση πιο ιδιαίτερη. Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στα στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες από εμάς στο καθημερινό ντύσιμό μας, υποβαθμίζοντας το. 

Για να σε βοηθήσουμε να τα εντοπίσεις και να βελτιωθείς, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο συχνά στιλιστικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, αλλά και έξυπνους τρόπους για να τα διορθώσεις. 

Δεν επιλέγεις τα κατάλληλα underwear

Τα εσώρουχα είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, το οποίο είναι σχεδόν δεδομένο για όλες μας, ωστόσο κάποιες γυναίκες αγνοούμε. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξεις τα εσώρουχα σου με βάση το σύνολο που πρόκειται να φορέσεις. Εάν φορέσεις λευκό, τα εσώρουχα σου θα πρέπει να είναι μπεζ ώστε να μη φαίνονται ή εάν μία μπλούζα αφήνει ακάλυπτους του ώμους, θα πρέπει να φορέσεις στράπλες.

Προσοχή στις λεπτομέρειες

Θα συμφωνήσουμε πως το σιδέρωμα δεν είναι η αγαπημένη μας δραστηριότητα, ωστόσο είναι αναγκαίο στις περισσότερες περιπτώσεις. Ένα ρούχο που δεν είναι σωστά ή καθόλου σιδερωμένο θα υποβαθμίσει αμέσως την εμφάνιση σου. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις τις οδηγίες που αναγράφονται στα καρτελάκια των ρούχων και αφορούν το σιδέρωμα, ώστε να μην προκληθούν φθορές στο ύφασμα.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i