Τα sneakers που ξεχωρίζουν στα trends της Άνοιξης 2024

Οι πιο updated προτάσεις σε sneakers.

sneakers istock

Μπορούμε πραγματικά να μιλήσουμε για trends στα sneakers; Η αλήθεια είναι πώς όχι αφού η επιλογή ενός αθλητικού ζευγαριού παπουτσιών είναι κυρίως υπόθεση άνεσης και λειτουργικότητας, και συχνά μιλάμε για παπούτσια που φοράμε ανεξαρτήτως του τι πάει και έρχεται στη μόδα. Ιδίως, όταν τα sneakers αυτά αφορούν μοντέλα που είναι εμβληματικά και χρώματα, όπως το λευκό, που είναι πάντα κλασικά

. Βεβαίως, κάθε σεζόν φέρνει μια ανανέωση στα σχέδια και γενικές προτιμήσεις είτε σε συγκεκριμένα μοντέλα και brands (πάρτε το παράδειγμα των adidas samba που ξεπήδησαν ως το απόλυτο Ιt αθλητικό παπούτσι της περσινής σεζόν) είτε σε στιλ - ας πούμε, τα chunky sneakers που μερικές σεζόν αποτέλεσαν τη σχεδόν αποκλειστική επιλογή στα looks των fashionistas.

Ποια sneakers, λοιπόν, ξεχωρίζουν στη μόδα της άνοιξης 2024;

Μία ματιά στις συλλογές με sneakers της άνοιξης, αλλά και στα looks των fashion insiders από το πρόσφατο street style, και σύντομα διαπιστώνει κανείς προς τα πού κινούνται οι τάσεις γι' αυτή τη σεζόν.

Τα sneakers σε παστέλ αποχρώσεις, όπως η ροζ, η φιστικί, το γαλάζιο ή το λιλά, ακόμη και ο συνδυασμός τους, ξεχωρίζουν ως hot trend, ενώ τα αθλητικά παπούτσια σε κίτρινο χρώμα είναι η πιο bold επιλογή που θα κάνετε φέτος.

Μιλώντας για bold και statement στιλ, σίγουρα ξεχωρίζουν τα sneakers που έρχονται σε metallics, ενώ στο αντίποδα θα εντοπίσετε ζευγάρια σε μίνιμαλ γραμμές και λευκό χρώμα ή άλλες αποχρώσεις που ανήκουν στο φάσμα του luxury όπως μπεζ και light καφέ. 

Τα flatform sneakers είναι η πιο chunky πρόταση της φετινής άνοιξης, ενώ το "blokecore" trend που ανέδειξε πέρυσι ως πρωταγωνιστές τα samba adidas επεκτείνεται και σε άλλες συλλογές.

Μιλώντας, για την adidas, το ζευγάρι που διεκδικεί φέτος τον τίτλο του "It" είναι το μοντέλο Spezial που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει όσους παίζουν handball. Προσθέστε, μάλιστα, και λίγο περισσότερο χρώμα στην επιλογή σας, και θα είστε απόλυτα επίκαιρη με τις τάσεις. 

H συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i