Στο Athens Beverly Hills Medical Group μπορείς να αποκτήσεις σώμα των ονείρων σου

Προετοιμάσου εγκαίρως ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών.

athens beverly hills

Ενόψει του καλοκαιριού και των διακοπών που πλησιάζουν, γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη των περισσότερων γυναικών να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται, πριν την πρώτη τους εμφάνιση στην παραλία. Με μία επίσκεψη στο Athens Beverly Hills (ABH), θα ανακαλύψεις ότι το όνειρο σου για ένα σώμα στο οποίο θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον, θα ανακαλύψεις ότι πρόκειται για μία υπέροχη εμπειρία καθώς θα έχεις δίπλα σου την καλύτερη ομάδα έμπειρων επιστημόνων και ειδικών στην αισθητική, την δερματολογία και την ευεξία.

Οι υπηρεσίες που θα βρεις στο ABH είναι οι εξής:

LB Perfect – ABH Signature Therapies

Για το Lower Body το ABH πρωτοπορεί με τις πιο καινοτόμες θεραπείες και μεθόδους.

Πολυγαλακτικό οξύ (Lanluma)

Καλοσχηματισμένοι γλουτοί και άψογο περίγραμμα σώματος

Το ABH αποτελεί σημείο αναφοράς και την πρώτη Κλινική στην Ελλάδα που παρουσίασε και εφάρμοσε την χρήση του πολυγαλακτικού οξέος ενός καινοτόμου υλικού το οποίο προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων πληρωτικών που έχουν σαν βάση το υαλουρονικό οξύ. Η Δρ. Ντόλυ Φατσέα, MD Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος είναι official International Trainer της συγκεκριμένης μεθόδου.

Το πολυγαλακτικό οξύ ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου του οργανισμού προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί έως και δύο χρόνια.

Ειδικά για την περιοχή των γλουτών, λειαίνει, διαμορφώνει και σμιλεύει αρμονικά ενισχύοντας την καμπυλότητα και το σχήμα χωρίς χειρουργική επέμβαση ή και ρίσκο επιπλοκών.

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε λιγότερο από μία ώρα στο ιατρείο χωρίς ανάγκη νοσηλείας και με την πλήρη εξειδίκευση της Δρ. Ντόλυ Φατσέα και της ομάδας της.

Ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες οι οποίοι θέλουν να προσδώσουν όγκο στην περιοχή των γλουτών και δεν επιθυμούν να προβούν σε επεμβατική διαδικασία ή δεν έχουν αρκετή ποσότητα λίπους έτσι ώστε να κάνουν λιπομεταφορά.

PB Serum

Απαλλάξου από την επίμονη κυτταρίτιδα

Το PB Serum είναι μια καινοτόμος θεραπεία βασισμένη στη λειτουργία των ενζύμων, προσφέροντας πολύ δραστικά και στοχευμένα αποτελέσματα. Αποτελεί έναν ειδικό συνδυασμό ενζύμων για αναδόμηση, λιποδιάλυση και σύσφιξη του δέρματος ενώ παράλληλα χαρίζει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας, γρήγορα, ανώδυνα και με διάρκεια! Με τον συνδυασμό των δύο θεραπειών επιτυγχάνονται άριστα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i